FMC East Melbourne 2024

Apr 13, 2024

Cranbourne Tennis Club 160 Berwick-Cranbourne Road, Cranbourne East VIC, 3977 (-38.118358, 145.307562)

Melbourne, Victoria, Australia

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Second round	МоЗ	1 hour	Top 75%
	Final	МоЗ	1 hour	

Schedule for Saturday (April 13, 2024)

Start	End	Activity	Format	Time limit	Proceed
09:15 AM	09:30 AM	Check-in			
09:30 AM	10:30 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
10:30 AM	10:45 AM	Break			
10:45 AM	11:45 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
11:45 AM	12:00 PM	Break			
12:00 PM	01:00 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	Mo3	1 hour	Top 75%
01:00 PM	02:00 PM	Lunch			
02:00 PM	03:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	Top 75%
03:00 PM	03:15 PM	Break			
03:15 PM	04:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
04:15 PM	04:30 PM	Break			
04:30 PM	05:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 75%
05:30 PM	06:15 PM	Dinner			
06:15 PM	07:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	Mo3	1 hour	
07:15 PM	07:30 PM	Break			

Start	End	Activity	Format	Time limit	Proceed
07:30 PM	08:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	Mo3	1 hour	
08:30 PM	08:45 PM	Break			
08:45 PM	09:45 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	
09:45 PM	10:00 PM	Packup and Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

Mo3: Mean of 3