

## Hong Kong FMC Championship 2024 Dec 28, 2024

Legend Tower 7 Shing Yip Street, Kwun Tong, Kowloon (22.310893, 114.226279)

Hong Kong, Hong Kong, China

### **Events**

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
I.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

# Schedule for Saturday (December 28, 2024)

Start	End	Activity	Format	Time limit	Proceed
09:00 AM	09:30 AM	Registration			
09:30 AM	09:45 AM	Briefing and demo			
09:45 AM	10:45 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
11:00 AM	12:00 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	Mo3	1 hour	Тор 75%
12:15 PM	01:15 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	Mo3	1 hour	Тор 75%
01:15 PM	02:45 PM	Lunch			
02:45 PM	03:45 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	Mo3	1 hour	
04:00 PM	05:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	Mo3	1 hour	
05:15 PM	06:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	Mo3	1 hour	
06:15 PM	06:45 PM	Break			
06:45 PM	07:00 PM	Awards			

### **Technical terms and abbreviations**

#### Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see <u>Regulation A1a4</u>).

#### Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

### Abbreviations for formats:

• Mo3: Mean of 3