# Warsaw FMC Tour Friday 2024

Aug 9, 2024

Dom Kultury "Kolorowa" Sosnkowskiego 16, 02-495 Warszawa (52.191022, 20.888872)

Warszawa, Poland

## **Events**

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
<u>ij</u>	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

## **Schedule for Friday (August 09, 2024)**

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
10:00 AM	11:00 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	Top 75%
11:15 AM	12:15 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
12:30 PM	01:30 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 75%
02:15 PM	03:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	
03:25 PM	04:25 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	
04:35 PM	05:35 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	

## **Technical terms and abbreviations**

### **Time limit**

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation Ala4).

#### **Format**

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

### **Abbreviations for formats:**

Mo3: Mean of 3